Γάμος

Στην την μοναδική αυτή στιγμή της ζωής σας, η ομάδα του Διά χειρός Κυρκιλή με αγάπη και επαγγελματισμό θα βεβαιωθεί ότι τίποτα δεν θα λείψει ώστε να μείνει χαραγμένη με τις πιο υπέροχες αναμνήσεις για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους.

Βάπτιση

Για τον μικρό πρωταγωνιστή ή την πρωταγωνίστρια, μιας από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες τις ζωής σας, η 25 χρονη εμπειρία και το αστείρευτο μεράκι του Δια χειρός Κυρκιλή, θα βάλει τις βάσεις ώστε να μείνει αξέχαστη και τόσο υπέροχη όπως την ονειρευτήκατε.

Ανθοσύνθεση

Από μία πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων, μιας υπέροχης ανθοσύνθεσης μέχρι ένα τριαντάφυλλο, το ανθοπωλείο μας αποτελεί την εγγύηση στην επιλογή σας. Με ιδιαίτερο γούστο και μοναδικότητα θα πλαισίωσει με τις δημιουργίες του κάθε ιδιαίτερη στιγμή σας.

Κοινωνικό έργο

το Διά χειρός Κυρκιλή στηρίζει τον συνάνθρωπο

Μπορεί  το αντικείμενο μας να πραγματεύεται με τις πιο ευτυχισμένες στιγμές - αναμνήσεις της ζωής μας, όμως στο Δια Χειρός Κυρκιλή δεν έχουμε ξεχάσει και τις αδύναμες κοινωνικά ομάδες. Εν μέσω κρίσης...

Λένε για εμάς...

Διά χειρός Κυρκιλή

Ελάτε να βρούμε μαζί το ιδανικό για το γάμο σας, την βάπτισή σας και το στολισμό της δεξίωσης σας, σε συνδιασμό με το άλλο μας κατάστημα στην Υψηλάντου 21 Νεα Ελβετία με πολύ μεγάλη ποικιλία από μπομπονιέρες, στέφανα, ποτήρια, καράφες και όλα τα αξεσουάρ Γάμου και Βάπτισης στις  καλύτερες τιμές της αγοράς!!!

Άμεση Επικοινωνία

Το Ανθοπωλείο Διά χείρός
Χηλής 8, Καλαμαριά
55132 Θεσσαλονίκη
2310.481.560
facebook: "Το Ανθοπωλείο"

Το Κεντρικό Διά χειρός
Υψηλάντου 21, Νέα Ελβετία
54248 Θεσσαλονίκη
2310.328.505
facebook: Μπομπονιέρες

Πως θα Έρθετε...

Εισάγετε την οδό σας και την πόλη σας και πατήστε "δείτε την διαδρομή" για να δείτε πως θα έρθετε σε εμάς...

(προσοχή!!! τα ονόματα οδού και πόλης χωρίζονται με κόμμα)