Νέα

Το BlogSpot μας, με νέα και άλλα

Παιώνια

Πιστεύεται ότι η Παιώνια πήρε το όνομα της από τον Παίωνα ή Παιάνα που φαίνεται ότι ήταν μια θεότητα της θεραπείας αφού είχε θεραπεύσει τον Άδη και τον Άρη από τραύματα.

Τα λουλούδια αποτελούν το βασικό στοιχείο στον στολισμό του γάμου σας. 

Σίγουρα με μία μικρή έρευνα στο internet έχετε μπερδευτεί από τις χιλιάδες εικόνες και προτάσεις που βρίσκεται διαθέσιμες. Εμείς θα θέλαμε να σας προτείνουμε το πιο ρομαντικό και κομψό λουλούδι, που μπορεί να δημιουργήσει έναν υπέροχο στολισμό γάμου.

Ο λόγος για τις Παιώνιες και μάλιστα τις λευκές.

Έχουν έντονο αριστοκρατικό χαρακτήρα και ταιριάζουν απόλυτα στην ρομαντική διάθεση του γάμου. Επειδή όμως το κόστος τους είναι συνήθως υψηλό, προτείνουμε να τις επιλέξετε σκέτες για νυφική ανθοδέσμη και να τις συνδυάσετε με λευκά τριαντάφυλλα και Γυψοφύλλη για τον στολισμό των τραπεζιών!anthopwleio.gr

Διά χειρός Κυρκιλή

Ελάτε να βρούμε μαζί το ιδανικό για το γάμο σας, την βάπτισή σας και το στολισμό της δεξίωσης σας, σε συνδιασμό με το άλλο μας κατάστημα στην Υψηλάντου 21 Νεα Ελβετία με πολύ μεγάλη ποικιλία από μπομπονιέρες, στέφανα, ποτήρια, καράφες και όλα τα αξεσουάρ Γάμου και Βάπτισης στις  καλύτερες τιμές της αγοράς!!!

Άμεση Επικοινωνία

Το Ανθοπωλείο Διά χείρός
Χηλής 8, Καλαμαριά
55132 Θεσσαλονίκη
2310.481.560
facebook: "Το Ανθοπωλείο"

Το Κεντρικό Διά χειρός
Υψηλάντου 21, Νέα Ελβετία
54248 Θεσσαλονίκη
2310.328.505
facebook: Μπομπονιέρες

Πως θα Έρθετε...

Εισάγετε την οδό σας και την πόλη σας και πατήστε "δείτε την διαδρομή" για να δείτε πως θα έρθετε σε εμάς...

(προσοχή!!! τα ονόματα οδού και πόλης χωρίζονται με κόμμα)