Νέα

Το BlogSpot μας, με νέα και άλλα

Τύποι Νυφικών

 Σας παρουσιάζουμε τις βασικές κατηγορίες νυφικών ώστε να οργανώσετε τη σκέψη σας και να τις αναγνωρίζετε με την πρώτη ματιά.

Α (Άλφα)

Είναι ίσως ο πιο συνηθισμένος τύπος νυφικού, κολακεύει σχεδόν όλους τους τύπους σώματος. Ονομάζεται έτσι καθώς το κάτω μέρος του (η φούστα δηλαδή) θυμίζει το γράμμα «Α».

Αμπίρ
Πρόκειται για νυφικό που ξεκινά το άνοιγμά του κάτω ακριβώς από το στήθος. Πέφτοντας ανάλαφρα πάνω από το ύψος της κοιλιάς αποτελεί ιδανική επιλογή για εγκύους. Γνωρίζετε  ότι τα αρχαιοελληνικά, νυφικά εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία.

Γοργόνα
Οφείλει το όνομά του στην ουρά της γοργόνας την οποία θυμίζει το τελείωμά του. Πρόκειται για νυφικό που διαγράφει το σώμα μέχρι το γόνατο, από όπου ξεκινά να φαρδαίνει. Αναδεικνύει υπέροχα τα σώματα με συμμετρικές καμπύλες, ενώ είναι καλύτερα να το αποφύγετε αν έχετε περιττά κιλά γιατί τονίζει τις καμπύλες του σώματος. Στην πιο φαρδιά εκδοχή του, θυμίζει λίγο τη γραμμή Α.

Ίσιο
Όπως λέει και το όνομά του, είναι ένα νυφικό σε ίσια γραμμή, ιδανικό για όσες δεν επιθυμούν όγκο. Καλό είναι να το αποφύγετε αν έχετε μεγάλη περιφέρεια καθώς τονίζει την ασυμμετρία του σώματος ή αν σας λείπουν εντελώς οι καμπύλες διότι το αποτέλεσμα θα είναι άχαρο.

 

Κοντό
Σε αντίθεση με όλους τους προηγούμενους τύπους νυφικών το κάτω μέρος του είναι κοντό, φτάνοντας ως τη γάμπα στην πιο μακριά εκδοχή του. Αντισυμβατικό και άνετο στο περπάτημα, τονίζει υπέροχα τα λεπτά πόδια (σε όλες τις μορφές του) και αναδεικνύει τα πολυαγαπημένα μας παπούτσια.

Πριγκιπικό
Θυμίζει τα νυφικά που φορούν οι πριγκίπισσες στα παραμύθια. Το πάνω μέρος είναι στενό και εφαρμόζει στο σώμα, ενώ από τη μέση και κάτω σχηματίζει μια εντυπωσιακή φουσκωτή φούστα. Δίνει ύψος αλλά και όγκο γι' αυτό ενδείκνυται για λεπτές σιλουέτες. anthopwleio.gr

Διά χειρός Κυρκιλή

Ελάτε να βρούμε μαζί το ιδανικό για το γάμο σας, την βάπτισή σας και το στολισμό της δεξίωσης σας, σε συνδιασμό με το άλλο μας κατάστημα στην Υψηλάντου 21 Νεα Ελβετία με πολύ μεγάλη ποικιλία από μπομπονιέρες, στέφανα, ποτήρια, καράφες και όλα τα αξεσουάρ Γάμου και Βάπτισης στις  καλύτερες τιμές της αγοράς!!!

Άμεση Επικοινωνία

Το Ανθοπωλείο Διά χείρός
Χηλής 8, Καλαμαριά
55132 Θεσσαλονίκη
2310.481.560
facebook: "Το Ανθοπωλείο"

Το Κεντρικό Διά χειρός
Υψηλάντου 21, Νέα Ελβετία
54248 Θεσσαλονίκη
2310.328.505
facebook: Μπομπονιέρες

Πως θα Έρθετε...

Εισάγετε την οδό σας και την πόλη σας και πατήστε "δείτε την διαδρομή" για να δείτε πως θα έρθετε σε εμάς...

(προσοχή!!! τα ονόματα οδού και πόλης χωρίζονται με κόμμα)