Το Ανθοπωλείο

Λίγα λόγια για εμάς

Το κατάστημα μας λειτουργεί από το 1990,στην Καλαμαριά Μεταμορφώσεως 27 αφιερωμένο στα λουλούδια και στην τέχνη τους.

Από την 1η Φεβρουαρίου 2012 μεταφερθήκαμε σε ένα  άλλο σημείο πολύ κοντά, στην οδό Χηλής 8 μετά την  Άλφα τράπεζα της Καλαμαριάς και πρίν από το ποδοσφαιρικό  γήπεδο του Απόλωνα Καλαμαριάς . Ένας χώρος πολύ μεγαλύτερος απο τον προηγούμενο (145τμ), όπου με φροντίδα, επαγγελματισμό και συνεχή ενημέρωση δημιουργούμε συνθέσεις λουλουδιών και φυτών που θα καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σας για κάθε περίσταση.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε ποικιλία λουλουδιών, τα οποία καλύπτουν το προσωπικό σας γούστο και μεταμορφώνονται σε υπέροχες ανθοσυνθέσεις. Ανάλογα με την περίσταση επίσης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία φυτών εξωτερικού και εσωτερικού χώρου. Συνοδευτικά στο κατάστημα μας θα βρείτε όμορφα γλυκά λούτρινα που μπορούν να στολίσουν τις ανθοσυνθέσεις σας.

Ελάτε να βρούμε μαζί το ιδανικό για το γάμο σας, την βάπτισή σας και το στολισμό της δεξίωσης σας, σε συνδιασμό με το άλλο μας κατάστημα στην Υψηλάντου 21 Νεα Ελβετία με πολύ μεγάλη ποικιλία απο μπομπονιέρες,στέφανα,ποτήρια,καράφες και όλα τα αξεσουάρ Γάμου και Βάπτισης στίς  καλύτερες τιμές της αγοράς.

Στο εργαστήριο του ανθοπωλείου Κυρκιλή, όλα τα προϊόντα μας συντίθενται από τα πλέον καλύτερα υλικά, με μια «πολύ ισχυρή δόση» από μεράκι και αγάπη. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό «παίρνει» το όνειρο σας και του δίνει ζωή, δημιουργώντας τις πιο υπέροχες συνθέσεις για τις μεγάλες στιγμές σας. Πάντα κοντά σας, πάντα έτοιμοι να δώσουμε υπόσταση σε αυτό που οραματίζεστε…

Διά χειρός Κυρκιλή

Ελάτε να βρούμε μαζί το ιδανικό για το γάμο σας, την βάπτισή σας και το στολισμό της δεξίωσης σας, σε συνδιασμό με το άλλο μας κατάστημα στην Υψηλάντου 21 Νεα Ελβετία με πολύ μεγάλη ποικιλία από μπομπονιέρες, στέφανα, ποτήρια, καράφες και όλα τα αξεσουάρ Γάμου και Βάπτισης στις  καλύτερες τιμές της αγοράς!!!

Άμεση Επικοινωνία

Το Ανθοπωλείο Διά χείρός
Χηλής 8, Καλαμαριά
55132 Θεσσαλονίκη
2310.481.560
facebook: "Το Ανθοπωλείο"

Το Κεντρικό Διά χειρός
Υψηλάντου 21, Νέα Ελβετία
54248 Θεσσαλονίκη
2310.328.505
facebook: Μπομπονιέρες

Πως θα Έρθετε...

Εισάγετε την οδό σας και την πόλη σας και πατήστε "δείτε την διαδρομή" για να δείτε πως θα έρθετε σε εμάς...

(προσοχή!!! τα ονόματα οδού και πόλης χωρίζονται με κόμμα)